JOAN JOSEP NUET I PUJALS


Nascut a Reus el 6 d’agost de 1964


A participat a molts actes i reunions a Polinyà i es bon amic.

Llicenciat en Geografía i Història per la Universitat de Barcelona.
Casat i amb un fill viu a Montcada i Reixac (Barcelona)
A l’any 1986 ingressa al Partit dels Comunistes de Catalunya i a CCOO on encara milita. Fou Secretari General dels Col.lectius de Joves Comunistes.
El 1991 es elegit Regidor del municipi de Montcada i Reixac (Barcelona), càrrec que exerceix fins l’any 2003. Ha estat Primer Tinent d’Alcalde y Portaveu del Govern Municipal, ha portat les responsabilitats d’Urbanisme i Medi Ambient, Gobernació i Hisenda, Recursos Humans i Educació, entre d’altres.
Va participar com a Conseller Metropolità del Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) de 1992 a 1999.
Participa en la creació d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), es menbre de la seva Comissió Nacional i Consell Nacional, ha desenvolupat responsabilitats de Política Municipal, Organització i en aquest moment d’Accio Política.
Fou un dels artífex de la negociación i l’acord de Coalició entre EUiA i ICV. Actualment pertany al Consell de Govern de la Coalició ICV-EUiA. Fou el candidat número 3 per Barcelona d’ICV-EUiA en les elecciones generales del 14 de març de 2004.
Ha treballat com assesor en temes de Solidaritat a l’Ajuntament de Badalona i en temes municipals al Grup d’ICV-EUiA de la Diputación de Barcelona.
És menbre de la Direcció d’Izquierda Unida-Federal (IU): del Consejo Político Federal, de la Presidencia i de la Permanente. Ha estat responsable d’extensió electoral i actualment es el Coordinador Ejecutivo de Organización d’IU.
El desembre del 2006 és nomenat Senador pel Parlament de Catalunya i s’integra al Grup Parlamentari de l’Entesa Catalana de Progrés a les Corts de Madrid.


Compañero de comfianza y defensor de los trabajadores y trabajadoras.

Comentarios

Entradas populares de este blog

CONTRA LA CORRUPCIÓ I LA IMPUNITAT: MOBILITZACIÓ POPULAR EN DEFENSA DEL BÉ PUBLIC

Municipalisme per a la transformació social Canviar realitats locals des de la implicació ciutadana