Adéu a la carretera de Polinyà

Es cert que el projecte que se’ns presenta, per part de l’Ajuntament, sense dubte, millorarà l’espai d’aquesta part del poble. En principi, seran els ciutadans qui guanyaran als cotxes i no com ara.
Ara bé. Dit això, no es menys cert, que estem en una crisis, que pel que sembla, ha vingut per quedar-se i que la nostra gent, ho està passant molt malament.
Hi ha gent que viu amb una situació molt precària. Les dades diuen, que un de cada cinc persones es troben en risc de pobresa. Es pot donar el cas, que la gent que ho passa tan malament, vegi aquest projecte com un enemic. Que vexi que per culpa del projecte no se li atendrà com cal. I es que un milió de euros per gastar en aquesta obra, son molt diners en aquets moments.
Un tema que vull exposar, es que ja que fem un projecte d’aquesta envergadura,  no entenc que no contempli un carril bici. Cada vegada mes, a totes les poblacions i mes quan es una obra nova, aquest tema es te molt en compta.
La situació mediambiental aconsella i hem de sensibilitzar molt al ciutadà en l’ús de mitjans de comunicació. Que no contamini i a la vegada es promou l’esport i una vida més sana.
I no només el tram que s’està projectant, també, hauria de tenir continuïtat en un futur proper a tota la travessia del poble.

Com usuari de la bici, trobo a faltar aquesta qüestió.

Comentarios

Entradas populares de este blog

CONTRA LA CORRUPCIÓ I LA IMPUNITAT: MOBILITZACIÓ POPULAR EN DEFENSA DEL BÉ PUBLIC

Municipalisme per a la transformació social Canviar realitats locals des de la implicació ciutadana