Unitat contra l'odi, contra el terror i l'imperialisne criminal

Comunistes de Catalunya expressem la nostra consternació pels greus atemptats que han sacsejat la ciutat de Barcelona i altres municipis del país com Cambrils o Esplugues, i que fins al moment han arrabassat la vida a 13 persones i han provocat més de 130 persones ferides.

La imagen puede contener: calzado
Ens solidaritzem amb les víctimes i familiars, en aquests moments tan difícils, per expressar-los el nostre profund condol i la nostra completa solidaritat davant d'aquest crim que ha commocionat el cor del nostre país.

Condemnem rotundament aquesta massacre injustificable, un atac indiscriminat contra la població  en un dels indrets més cèntrics i emblemàtics de la ciutat, en hora de màxima activitat lúdica i familiar. Un atac criminal que només podia tenir l'objectiu de sembrar el terror.

Comunistes de Catalunya fem una crida a la unitat contra l'odi i contra el terror, per a no permetre que aquesta acció abominable sigui utilitzada com a pretext per atiar l'odi i atacar la convivència cívica de la majoria treballadora de Catalunya.

Comunistes de Catalunya volem expressar el nostre reconeixement per la completa entrega i la professionalitat demostrada per totes les persones treballadores, agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, personal sanitari i bombers, així com a totes aquelles persones anònimes que han actuat valentament per atendre les víctimes i evitar que la tragèdia humana fos encara major de la que ha estat.

Comunistes de Catalunya condemnem l'Imperialisne com a primer i darrer responsable dels crims terrorífics que colpegen tantes ciutats del món i que avui han colpejat Catalunya. Entenem que aquests atacs es troben emmarcats en una onada de terror perfectament planificada a escala internacional que cerca fer trontollar els dèbils fonaments dels nostre sistemes democràtics i imposar una involució antidemocràtica i repressiva cada cop més obscenament reaccionària.

No podem oblidar que han estat els governs dels EUA i la UE, inclòs el govern de l'estat espanyol, els qui directament i/o indirectament han financiat i promogut el wahabisme terrorista arreu del món. Un terrorisme que colpeja des de fa anys nacions com Líbia, Iraq, Síria o Afganistan i que ha colpejat recentment ciutats com Madrid, Moscú, París, Brussel·les o Londres.

Comunistes de Catalunya fem una crida a la pau entre pobles, a la unitat contra l'odi i a la condemna de l'Imperialisne.
 
Comunistes de Catalunya 
Secretariat

Barcelona, 18 de juliol de 2017

Comentarios

Entradas populares de este blog

CONTRA LA CORRUPCIÓ I LA IMPUNITAT: MOBILITZACIÓ POPULAR EN DEFENSA DEL BÉ PUBLIC

Municipalisme per a la transformació social Canviar realitats locals des de la implicació ciutadana