CiU no diu la veritat i carrega contra la construcció del nou CAP


El grup municipal de CiU a través del butlletí municipal número 109 critica la decisió presa per l'equip de govern a l’any 2006 de construir el nou CAP i en les condicions que es van aprovar.

"Convergència i Unió de Polinyà és un ordinador al que li ha entrat un virus molt potent i li va esborrar la memòria" mentre la resta la mantenim intacta.

A qui volen enganyar, als que no coneixen el procés? Si és així, juguen brut.

La construcció del nou CAP va ser una conquesta del moviment veïnal, a través de la Plataforma de la Sanitat Pública de Polinyà i en coordinació amb els pobles d'àrea bàsica de Salut, que van convèncer al departament de Salut de la Generalitat i al propi Ajuntament de Polinyà , que era necessari un CAP en condicions i en un espai adequat, en comptes d'ampliar el del carrer de la Rosa, com estava previst. I un encert de l’equip de govern en acceptar la realitat.

Una altra cosa, molt diferent, és que es faci una crítica a l'actual equip de govern i en especial a la Sra. Alcaldessa, per no reconèixer el paper de tots els implicats. Però això, és una qüestió de conducta ètica. Un defecte de voler ser l’única protagonista. Però això, no té res a veure amb l'encert de construir el CAP.

Una altra crítica, que cal fer, és que els serveis no estiguin a l'altura de les necessitats i que l’odontòleg, no estigui donant el servei, des que es va inaugurar, al mes d'octubre passat.

Si CiU estima al poble de Polinyà hauria d’alçar la veu i reclamar els serveis a la Generalitat, abans d'entrar a criticar una actuació, de la qual ells també van formar part i que de tot això, el poble s’ha beneficiat. Però no ho faran. El seu comportament obeeix més a recollir vots de cara a les pròximes eleccions, que a donar solucions.

Esperem que CiU es posicioni a favor dels ciutadans de Polinyà, abans d'acceptar la política de retalls, que prepara la Conselleria de Salut de la Generalitat.



Roque Fernández

Comentarios

Entradas populares de este blog

CONTRA LA CORRUPCIÓ I LA IMPUNITAT: MOBILITZACIÓ POPULAR EN DEFENSA DEL BÉ PUBLIC

Municipalisme per a la transformació social Canviar realitats locals des de la implicació ciutadana